Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

15 March 2013

TAMAT TEMPOH BERTAPA...MARI BERCERITA TENTANG 3R LAGI

Hadoiii..malu ada, serba salah ada...
Tengok entry terakhir..25 Jan 2013!!!
Dah sebulan lebih rupanye tak update kat sini...
Usah kata nak update...singgah tengok pon tidak...

Punyalah lama bersawang...
Sampai tak tau dah nak update cerita yg mana dulu..
hihihi...

Ok lah, ummi ambik cerita2 secara random je ye...
Alhamdulillah 3R semua berada dalam keadaan baik
dan sihat walafiat adanya...


Sekarang ni, mereka dah berusia 2 tahun 6 bulan...
Eh? Tak lama lagi dah nak masuk 3 tahun la... :)

Alhamdulillah...
Ketiga-tiganya membesar dengan sihat & sempurna...
Mulut masing2 toksah cakap la...
Dah macam bertih goreng masing2...
Kalau berjalan naik kereta..
Jenuh nak menjawab soalan tiga2...

Ummi..itu apa?
Ummi..kenapa macam tu?
Ummi..ni kat mana?

Seronok melayan mereka berborak...
Si kakak, percakapan memang dah telus sangat,
dah takde pelat2 lagi dah...
Cuma ada certain huruf la yang masih tak boleh sebut dengan betul
seperti perkataan yang ada huruf R dan L...
Si Abang dan Si Adik pulak,
memang tersangatlah pelat2 lagi...

Ok..jom kita layan gambar2 terbaru 3R ye...

jalan-jalan hari minggu..pusing2 bandar jb jek

jalan2 & main2 kat area condo

birthday dinner sempena hari lahir ummi

mkn2 sempena birthday ummi di KSL Hotel & Resort Jb

riadah petang di Hutan Bandar Jb

bermalam di rumah Tok Oyang,celik mata terus main pasir

Hutan Bandar Johor Bahru

pagi di rumah Tok Oyang, Pontian Johor

dua pupu 3R...baby Nur Zaraa

Festival Layang2 Antarabangsa, Pasir Gudang Johor

bercuti di Felda Residence Tanjung Leman, Mersing
Ok..itu semua hanya gambar2 yang ummi ambil secara random...
Untuk cerita2 yang lebih detail tentang gambar2 tu,
nanti ummi akan update kemudian ye...

Oh ye..
Hampir lupa plak nak mention satu benda...
Ummi tahu ramai di kalangan pembaca2 blog ni
yang add ummi di akaun facebook...
Malangnya ummi mohon maaf sangat2...
Friendlist fb ummi dah capai 5 ribu org kesemuanya...
Jadi ummi dah tak dapat nak menambah kenalan lagi...
Banyak friend request yang ummi terima,
tapi sedih sangat sebab tak dapat approve sesiapa lagi...
Bagi mereka yang mempunyai akaun Instagram,
boleh lah follow ummi di akaun LIND_JOHARI ye...
Gambar2 & aktiviti2 terbaru 3R memang ummi
lebih banyak post di Instagram je skrg...

Ok lah...
Banyak sebenarnya cerita2 tentang 3R yang ummi nak kongsikan
bersama pembaca yang budiman...
In Shaa Allah jika diberi kelapangan waktu,
ummi pasti akan bersama kalian dengan cerita2 terbaru ye...

Ok...jumpa lagi...
Wassalam...
Salam sayang dari Raniya, Raiyan & Raiyna...



5 comments:

ADEEYA said...

Besar suda masing2 hihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya dah nak masuk 3 tahun ye. heee. sheila dah add akak dekat instagram. nama kita puan_shilot

nur atika said...

comel betul.beruntung akak punya anak yg comel.sy tgk gambar ats kebanyakannya mesti hero diapit oleh heroin yer

mimis said...

Lama x update.. actually I silent reader kt blog u.. suka baca citer u dgn triplets ni.. :)

Fifi Nadhrah said...

akhirnye.. dapat tau kabar 3R.. makin besar.. seronok kan.. tapi bile makin besar mesti kite lagi rindu zaman die kecik2..