Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

15 October 2012

KELAB KEMBAR MALAYSIA


woootttt...wootttt
Ini bukan iklan berbayar ye..
Ini sekadar perkongsian maklumat je...

Ini gambar hari sabtu lepas..
Ada sesuatu yang menarik pada gambar tu...
Hahaha sebenarnye takde apa yg menarik pun...
Cuma nak tayang tshirt biru & pink tu je...

Tshirt yang 3R pakai tu adalah tshirt rasmi KKM..
KKM adalah singkatan dari perkataan 
3R merupakan ahli berdaftar KKM...



KKM ni merupakan sebuah kelab
yang menghimpunkan semua kembar2 di Malaysia...
Di bawah KKM, ada satu lagi kelab
yang dikhaskan kepada mereka yang mempunyai
anak kembar atau diri mereka sendiri adalah kembar...

Seronok join group ni,
macam2 pengalaman boleh dikongsikan dengan
parents si kembar yg ada dlm group ni...
So kepada sesiapa yang mempunyai 
anak kembar tak kiralah kembar berapa pon,
boleh la join kelab Dianugerahkan Kembar ye...
 

rekabentuk tshirt dr pandangan belakang

rekabentuk tshirt dr pandangan hadapan
Ok...tu je update utk kali ni...
Jumpa lagi...

5 comments:

Ibu Kembar said...

camana nak menjadi ahli? saya sendiri kembar dan bakal melahirkan si kembar gak so rasa mcm teringin nak join kelab tu....

UMMI 3R said...

Ibu kembar boleh klik link di entri tu...direct link ke fb Dianugerahkan Kembar

mamafarah4 said...

ummi, bape harga t-shirt ni sehelai..nk beli kat en huzaini ker

UMMI 3R said...

kanak-kanak punye rm15, dewasa punye pon ada harga rm25..ye bole order ngan en huzaini

shanetty said...

Salam kak linda...netty ni...remember me?
Happy tgk life akk n anak2...si adik sebijik mcm akk mase kecik2 dulu...
Hope akk sihat snts...