Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

29 August 2012

OFFICIALLY 2 YEARS OLD

29 OGOS 2010

**********************
 
SHARIFAH RANIYA AZZAHRA BINTI SYED MUHAMMAD RIDZA
10:56am
2.14kg


********************************************************************

SYED MUHAMMAD RAIYAN BIN SYED MUHAMMAD RIDZA
10:57am
2.10KG
 

********************************************************************

SHARIFAH RAIYNA AZZAHRA BINTI SYED MUHAMMAD RIDZA
10:59am
1.80kg
 
 
 ********************************************************************

29 OGOS 2012







 Semoga setiap doa Ummi & Walid 
untuk Kakak, Abang & Adik
akan sentiasa dimaqbulkan Allah S.W.T....

Ummi sayang anak-anak ummi...



18 comments:

♥ ROS ♥ said...

Hepi bday triplet.. Cpt masa berlalu.. Comel sgguh iorg.. Untung kk ade tiga sekaligus :)

eMMe said...

hepi busday 3R yg kiut miut..moga sihat dan cerdas dan menjadi anak kebanggaan mama dan papa...

sis, ade tak citer pengalaman bersalinkan 3R ni... saya manyak nak tanye Sis, hope sis leh share story...

Mr n Mrs Zaidi said...

SELAMAT HARI LAHIR TRIPLETS R...
SEMOGA JADI ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH..
SEMOGA DIBERI KESIHATAN YANG BAIK UNTUK KAMU...
KEJAP JER DH 2 TAHUN..DULU KENAL KECIL TAK LEH JALAN LAGI...

emma said...

Hepi bsday 3R... smoga jadi ank yg baik & sentiasa mndengar kata..

comelnye diorang ni..

@e_da said...

happy besday triplet! so cute! semoga kamu menjadi anak2 yg bijak...

Anonymous said...

hepi besday triplets..

so so so cute..klu dkt nk aje akak pegi..nk suh main ngan Razin..hehe..

smga trus mbsr ngan sihat..jd ank soleh n solehah..
amin..

dr cikgu Yusni..

Salmi Khairil said...

selamat menyambut ulang tahun kelahiran pada 3R semoga kalian menjadi anak yang soleh dan solehah..amin

Izzan Yong Rosdin said...

hancem abg pakai songkok..

Anonymous said...

Assalamualaikum..

selamat ulang tahun 3R...senangnya lihat 3R sudah besar... kak saya sering pula baca kisah 3R ni dari hamil sampai dah lahiran..anak saya kembar dua sekarang dah tiga bulan..lihat foto 3R ni ingin pula si kembar saya cepat besar..( o iya saya dari Indonesia, maaf kalau bahasanya agak berbeda..)

UMMI 3R said...

Terima kasih Ros..alhamdulillah,rezeki Allah

UMMI 3R said...

Amin..terima kasih Emme...mudah2an maqbul doa emme...

Pngalam bersalin ada emme,bole klik kt entri yg lepas2, entri thn 2010..bole emme, nk tanye ape2 pon bole,no prblm!!

UMMI 3R said...

Amin..terima kasih Mr & Mrs Zaidi...

UMMI 3R said...

Amin..terima ksh byk emma

UMMI 3R said...

Amin..terima kasih ye eda

UMMI 3R said...

Amin..terima ksh ckgu yusni...waaa raiyan msti suke dpt main ngn Razin sbb slalu asyik main dgn bdk pmpuan je..hehe

UMMI 3R said...

Amin Ya Rabbal 'Alamin...terima ksh Salmi

UMMI 3R said...

Hmm..x smpai seminit dh sibuk nk bukak....

UMMI 3R said...

Aduhh..terharunya saya..terima kasih ya kerana sudi membaca, dan terima kasih di atas ucapan ulangtahunnya juga..ohh ada anak kembar juga ya? Mesti comel kembar kamu. Insya'Allah,nanti kamu tak terasa masa pantas berlalu bila lihat mereka membesar....

Tak mengapa, bahasa Malaysia & Indonesia tak jauh berbeza,kita kan serumpun :-)