Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

08 August 2012

19 RAMADHAN 1433..SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG


Hari ini 19 Ramadhan 1433..
Alhamdulillah, dah 19 hari kita berpuasa..
Tak lama lagi dah nak raya dah kan..

Hari ini, jika mengikut kalendar Islam,
3R genap berusia 2 tahun...
Rasa macam tak percaya mereka dah sebesar ini...
Bila terpandang semula bekas2 rekahan di perut ummi ni,
rasanya macam baru sgt je melahirkan mereka...


Seronok tengok mereka membesar dari hari ke sehari..
Walaupun pada hakikatnya bukan mudah
utk membesarkan si kembar tiga ni..
Tapi kebahagiaan & keseronokan bersama mereka
mengatasi segala kepayahan...


Maaflah ye..
Hari ni perasaan ummi agak emosional sikit...
Memang selalu macam tu,
setiapkali menjelang ulangtahun mereka,
hati ummi agak rapuh sikit...
Maklumlah banyak suka duka kisah2 lalu
yang akan ummi imbau kembali...
Jadi untuk entri hari ini ummi tak dapat menulis panjang...
Ummi ni lain pesen sikit,
kadang2 bila menaip dengan penuh perasaan tu,
boleh jadi berjurai2 air mata...

Jadi nampaknya sampai di sini saje yg dpt ummi coretkan...

Untuk anak-anak ummi Raniya, Raiyan & Raiyna..
Teruslah membesar dengan sihat & sempurna ye anak2 ku...
Ketahuilah, doa ummi sentiasa mengiringi perjalanan hidup kalian..
Semoga Allah S.W.T qabulkan setiap doa & harapan ummi..

Selamat Ulangtahun Sayang...

 
 

5 comments:

ainmamasyahmi said...

selamat hari lahir 3R..
semoga jadi anak soleh dan solehah..
penyejuk hati ummi dan walid..
mama xde anak kembar..
tapi syahmi berkongsi tarikh lahir dgn 3R..
semoga sama2 membesar di bawah Rahmat Allah swt..amin.

angahMia said...

hapy besday untuk Raniya, Raiyan & Raiyna semoga jadi anak2 soleh dan solehah..

Salmi Khairil said...

comelnya dah besar dah mereka..moga menjadi anak yang soleh dan solehah..amin, doakan rezeki untuk saya pula yer umi..saya masih lg menanti kehadiran si kecil..

Citarasa Rinduan said...

Happy beleted birthday 3R....

Besar pengorbanan umi dan abi thadap kalian..

Moga jd anak y soleh dan solehah...

Anty Ayu sentisa doakan y baik2 bt kalian

Nannie said...

asmlkm , salam kenal dari kak nannie , bestnya baca blog 3R , happy birthday pada 3R semoga 3R membesar dan sihat serta menjadi anak soleh serta solehah , amin >