Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

15 August 2012

14 HARI SEBELUM KE USIA 2 TAHUN

Ehhh...
Entri kali ni hot & fresh from the oven tau!!!
Peristiwanya berlaku pagi tadi,
tengahrinya terus ummi update tau!!!
Hahahaha..
Datang ke dia punya rajin ek..
Cuba kalu time bermalas-malasan,
berbulan le baru nak update gamaknye...

Ok, ni ceritera pada 15 Ogos 2012,
bersamaan 26 Ramadhan 1433...
Hari ni 3R ada temujanji di klinik...
Sama jugak di Klinik Kesihatan Taman Sri Tebrau JB...
 
Temujanji untuk pemeriksaan rutin untuk umur 2 tahun..
Jika mengikut kalendar masihi,
hari lahir mereka 14 hari lagi iaitu pada 29/8/12...
Tapi nurse bagi temujanji awal sikit...
Untuk umur 2 tahun ni biasanya takde apa2 sangat pun,
hanya periksa berat badan & tanya2 pasal kesihatan...

Hari ni, seawal jam 7.22 kami dah terpacak di klinik..
Alhamdulillah, tak ramai orang pon lagi...
 Dapat nombor 8 lagi uols...


Jom lah tengok gambar...
Takyah cerita banyak2 lah ye sebab 
setiapkali gi klinik ceritanya sama je mcm yang lepas2...


Kat bawah ni gambar2 muka seposen 3R
yang masih not in a mood,
maklum la kena paksa bangun pagi kan...

Raniya

Raiyan

Raiyna & ummi

Seterusnya gambar2 lawatan tapak mereka di sekeliling klinik..







Bila tiba sessi timbang menimbang..
masing2 tetap dengan perangai yang sama mcm yang lepas2...
Tak nak ditimbang
sebab ramai orang tengok & perhatikan dorang...haihhh

Kakak

Adik

Yang si Abang lagi la,
langsung tak nak naik atas tu...
Sudahnya ummi kena timbang sekali dengan dia,
huhuu tu yg x dpt amik gambar dia tu...

Best hari ni, cepat je settle...
Alhamdulillah semua urusan dipermudahkan-Nya...
Pukul 9 pagi dah selesai semuanya...




Ok lah ye...
Sekian entri utk kali ni...

 

1 comment:

genuine1224 said...

baru perasan, besday 3r sama dgn my bby,amni.. my bby turn one this year...hepy besday to 3R!