Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

19 July 2012

JUALAN MURAH 'SLIDE & SWING' DI TESCO


Kawan-kawan....
Pernah tengok benda ni kan?
Ramai penjual online yang jual benda ni di facebook...
Ummi dah lama nampak kat fb...
dan dah lama ada keinginan utk belikan 3R...
Tapi rata2 yang jual di fb, harganya telan air liur sket la...
Kebanyakannya jual dengan harga RM400 lebih,
belum termasuk kos postage...

Sesiapa yang berhasrat nak belikan utk anak-anak..
Jom dapatkannya di Tesco...
Sekarang ni dijual dengan harga RM259 bermula 12 Julai- 2 Ogos..
Kira murah tu jika nak bandingkan dengan harga sebenar..

Ummi dah belikan utk 3R...
Hari tu kononnya pergi Tesco sebab nak beli diapers...
Tiba2 ternampak pulak benda ni...
Terus sambar satu...

1 trolley isi diapers..1 trolley isi slide & swing

Tapi ummi difahamkan,
hanya selected Tesco je yang ada jual benda ni...
Ummi hari tu beli di Tesco Bukit Indah JB...
So sebelum nak beli benda ni,
better check dulu Tesco mana yang ada jual ye...
Boleh check di page Tesco Malaysia


 Rumah kami takde halaman..
So benda ni ummi letak je kat ruang tamu...
Sambil main sambil tengok tv...
Kita pon boleh monitor dorg sambil lepak2 tgk tv..



Buai tu asalnya ada penghadang..
Penghadang tu bertujuan utk elakkan baby dari tersungkur..
Penghadang tu juga mengeluarkan muzik bila ditekan butangnya..
Tapi ummi tak pasang penghadang tu...
Sebab 3R dah besar,
kaki pun dah jejak ke tanah,
so tak risau la dorang tersungkur....

So apa lagi mommies!!!
Jom grab one for your kids!!!
Sementara promosi masih ada...

4 comments:

ray redberry said...

bole confirmkan..sbb dlm tesco flyers dia letak swing dgn tali.. tapi u beli swing dgn pvc holder. betul?

UMMI 3R said...

Ye betul ray..itulah set yg sy beli dgn hrga tu

Nur Bahirah Abdullah said...

woww bestnya, saya pun tengah duk cari2, kalo beli online,,makk aii mahal nye..huhu..tengah tggu promo kat tesco..tapi xtau bila..

http://zaravitacorner.blogspot.com/

Razif Ramli said...

Masih pakai lagi ke? Ade nak jual second hand tak?