Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

24 May 2012

SUPERWALID

Tengahari ni macam takde aktiviti nak buat...
Selalunya time macam ni keluar makan dengan kawan2 sekerja..
Tapi disebabkan hari ni berpuasa,
maka duduk kat opis je la tak ke mana...

Sambil duduk2 ni..
macam terrrrajin plak nak update blog..
Walhal baru semalam update...huhuuu

Hari ni takde cerita menarik sangat lah!!!
Cuma sekadar nak mengisi masa terluang ni je...

Ok, ummi nak memperkenalkan Superhero ummi...
Superhero yang dinamakan...SUPERWALID!!!!
 Hahaha...takde ape2 yang menarik pon...
Ummi sekadar nak share gambar2 ni je...
Silalah layan ye..... :)










Hahaha...
Sebenarnya takde nak highlight apa2 pon...
Ummi panggil dia Superwalid sebab 
suamiku ni berupaya utk mendokong ketiga2 anaknya serentak...
Ehemmm...tengok la saiz badan dia kan...

Kalau setakat dokong 2 orang...
lagi lah dia selamba...





Ummi plak tak boleh...
Nak mendokong tiga2 sekali memang tak terdaya...


Kalau setakat dokong 2 orang je boleh la...
Tu pon kadang rasa macam nak tercabut lengan...








Bila masing2 dah makin besar,
dan semakin bertambah berat badan,
adoiii lagi la ummi tak larat...
nak dokong sorang pon kadang2 semput...

Nasib baik la 3R ni badannya kurus-kurus...
Agaknya kalau tiga2 montel macam ni...

 
haihhh...boleh pengsan ummi agaknya...

Ok lah...
Tu je nak cerita hari ni...
Jumpa lagi di lain entri ya...
Wassalam....


6 comments:

cdah said...

alhamdulillah...suke tgk

nita said...

takyah susah2 walid diorang gi gym..hehehe

achik ezam said...

aiyohhh kolo yg last tu didokong mau sakit pinggang tu

Ernie Widhyharti said...

Subhanallah, comel sungguh!

Maryanna said...

wah da tukar backgrounds... comel2..

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

teringin pas ni nak dapat triplet plak huhu