Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

01 March 2012

3R KE KELAS MEMBUAT COKLAT

Hai semua!!!!
Hehehe..jangan tergezut haa!!!!
Tetibe plak rajin update blog...amboi...
Heheee ni tengah lunch hour kat opis ni...
Camera ada, USB cabel ade...cantek!!!
Apa lagi...menari-narilah jari jemariku di atas keyboard ni...

Ok, ni nak cerita sket aktiviti ummi & 3R weekend aritu...

Tarikh     :     25/2/2012
Hari     :     Sabtu
Masa     :     12.30pm
Tempat     :     Tanjung Puteri Condo, Johor Bahru

Hihiiiii.....
Tetibe plak aritu mencanak-canak mood nak membuat coklat...
Maka aktiviti ummi & 3R pada hari tersebuat adalah Sesi Membuat Coklat...

Bahan-bahannya adalah.......
Waahhh poyo kan??
Takde "bahan-bahan" sangat lah...
Coklat dengan emping jagung corn flakes jek....huhu
yang paling penting... NO SUGAR ADDED hokeyyy!!!

Hmmmm biasa lah kan..
Bila ummi dah start bersilat kat dapur,
3 chef kecik ni pon mula la menyibuk sekali...
Meh tengok gambar meh....


Raniya

Raiyan

Raiyna




Adoii la...buat coklatnye sikit aje...
Kecahnye aje yang lebih...
(errr dalam bahasa johor KECAH tu makne nye bersepah tau)

 
Raiyan

Raiyna

Raniya









Tadaaa...
Inilah hasil coklat buatan kami....


Errr...untuk pengetahuan, sessi jilat-menjilat tu semua barlaku selepas coklat siap tau...
Balance2 coklat yg tak abis tu la yang dorang dok jilat...

Ok lah ye, kita jumpe lagi di lain entri ye...
Tataaaaa....



4 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahahah..comelnya! comot! ;)

PutriesNoora said...

alahai comotnya...raiyan paling comot!!lelaki kan..hehehe..nampak sedap pulak tu...adehhh=D

shahida said...

walaupun comot tapi ttp comel

Aida Effarina said...

sis, next time kalau dah upload pic, besarkan laa eh. kan boleh pilih size pic, wat yg extra large.. tak puas tgk pic 3R kecik2.. hehee :P