Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

06 March 2012

3R at PLAYLAND

Caakkk!!!
Entri baru lagi...
Hamboiii asyik entri baru je kan....

Kali ni nak cite pasal playland...
Alaaa tempat bdk2 main2 kat shopping mall tu la...

Dua minggu lepas kami ke Jusco Permas Jaya JB...
Kat dalam tu ada playland...
Kesian 3R...pertama kali anak-anak ummi main kat situ...

Bukannye apa, sebelum2 ni memang selalu nampak playland kat mana2 shopping mall..
Tapi setiapkali singgah, mesti ada ramai kanak2 main kat situ...
Dan majoritinya kanak2 yang dah besar...
Biasa lah kan, budak2 besar ni aktif skit..
3R esok2 bila dah besar pon macam tu jugak agaknya...

So ummi rasa tak sesuai utk 3R campur main ngan kanak2 yang dah besar ni..
Maklum lah, dorang kecik lagi..
Kang kena tolak sket nangis plak...

Masa pergi jusco haritu..
kebetulan lalu la kat depan playland...
Ehhh tak ramai orang la!!!
Agaknya sebab time tu malam kot...
Thats why tak ramai kanak2 dalam tu...
Apa lagi....ummi pon lepaskan la 3R dalam tu....



Lama jugak la dok dalam tu...
Dekat sejam jugak rasanya...
Kat situ ada macam2 permainan...
Tapi yang ummi sempat amik gambar kat dalam rumah bola ni jek...
Kat tempat lain tak sempat...huhu

Selain dari rumah bola ni...
favourite spot 3R adalah kat dalam playhouse...
playhouse ni macam rumah kecik la, ala2 khemah gitu...

Sejak2 dah pandai ke playland ni...
Sekarang ni kat rumah dah pandai nak main khemah-khemah...
 Hmmm terpaksa la ummi buatkan "khemah" utk 3R..
Nak tengok tak khemah kami....
hihiikkkk...


Hihi...cute tak khemah kami...
Sampai bergaduh2 anak-anak ummi berebut nak baring dalam khemah..


Hari jumaat 2/3/2012 aritu...
Kami return sekali lagi ke Jusco Permas...
Kebetulan walid memang nak cari barang kat jusco...
So apa lagi..menyinggah lagi la kat playland...

Haaa...kali ni dapat amik gambar banyak2...
Jom tengok gambar jom...















Lepas dah penat main...
rehat-rehat sambil makan waffle...nyum nyum....
 
 
Ok lah...
Itu saje entri untuk kali ni ye...
Jumpa lagi...tata

No comments: