Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

19 October 2011

DEMAM ANGRY BIRD


Hai semua!!!
U all pernah main Angry Bird??
Best kan layan game tu!!!!
mengadap game tu boleh leka tak hengat...


Hehehe...
Hari ni nak cerita sket pasal demam Angry Bird yang telah melanda kami anak-beranak..
Sebenarnya ummi takde la obses sangat dengan game ni...
Layan biasa2 je bila ada masa terluang..

Hari tu masa jalan-jalan kat shopping mall,
ummi terpandang la satu kedai ni ada jual tshirt Angry Bird..
Yang menariknya, saiz kecik utk 3R pon ada...

Nak tengok tak tshirt Angry Bird kami???
Tadaaaaa!!!!!!


Hehehe...
poyo tak tshirt kami???

Banyak tempat jugak la yang kami dah pergi pakai tshirt ni...
Hihiikkk rasa macam artis lak bila semua orang dok tengok2...









Huhu...
mahap le kalau ade gambo2 yang babatnye tersembul sana sini...

Hehehe...
ehhh satu lagi lupe nak cite....
Ade special design tau kat baju ni...
tunggu kitorang pusing jap eaaa....
Tadaaaaa!!!!!



Hahaha....
Nasib baik walid sporting...
Tak malu walaupun kena paksa ngan ummi pakai tshirt Angry Bird...
Ok lah uols...
Kite jumpe di lain entri ye...
Wassalam...



3 comments:

ADEEYA said...

Wahhhh siap ada nama lagi. Hihihii ;)

wanie said...

cutenyer...jelesnyer tengok tshirt 3R ni!

shaliza said...

menarik...siap leh print nama lagi...