Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

19 October 2011

BABY CHAIR KAMI

Alaaa...3R sekarang suka kacau ummi ngan walid makan tau..
Bila kami berdua makan,
mesti tiga2 tu pon sebok nak join sama...

So untuk memastikan kami sekeluarga dapat makan bersama,
ummi & walid pon belikan la baby chair utk dorang...

Bila dah ada benda ni,
dapat la 3R join ummi & walid makan dengan selesa...



Selain dari berfungsi ketika makan,
kerusi ni jugak berguna sebagai tempat istirehat 3R sambil menonton tv...


Susun kerusi ni tiga2 depan tv,
maka lekalah anak-anak ummi ni menonton Disney channel dorang...
Sambil tgk tv, kat tangan masing2 mesti ada pegang sesuatu makanan,
baru la dorg akan menonton dengan khusyu'...
Biasenye sambil tgk tv sambil mkn biskut atau buah epal atau oren...



Hehe..
Tu je la entri untuk kali ni...
Nak cerita pasal baby chair ni je....
Kite jumpa lagi nanti ye...
Tataaa...




1 comment:

ADEEYA said...

Hihi dah macam tengok orang bawak baby makan kat kedai dah hihi satu sorang ada :) hihihi