Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

20 October 2011

ABANG!!!! KENAPA GANAS SANGAT NI NAK??

Hai semua....
Hari ni ummi nak cerita sket pasal anak bujang ummi ni la...


Hadoiii...
Ini budak selalu kena marah dengan ummi tau!!!
Tiap2 hari ummi urut dada gara2 aksi ganas dia...
Yang selalu jadi mangsa of coz la anak dara dua orang tu...

Hahhh!!! Kalau tak caye meh tengok gambar ni....
Kat bawah ni semua gambo2 Raiyan smackdown Raniya..





Yang ni plak dia dok kerjakan si Adik...






Alahai Raiyan....
Setiapkali dia buat pe'el ganas dia tu,
for sure la ummi akan jadi tarzan...

MUHAMMAD...ANAK UMMI YANG SOLEH...

Haaa tu lah ayat yang selalu keluar dari mulut ummi setiapkali dia buat perangai..
Dia pon dah tau, bila dengar je ayat tu dari mulut ummi,
nanti dia terus terdiam & tersengih2 pandang ummi....


Kadang2 Raiyan ni bukannye ape...
Dia sebenarnye lebih kepada nak bergurau & nak bermain2 dengan kakak & adik..
Tapi cara dia tu agak kasar & over sket....

Ok la...
Tu je lah utk kali ini...
Sebelum tu meh layan video ni jap....

Video apa????
Hohhh!!!! Video anak bujang ummi tu la.....
Kejadian ni tercetus gara2 berebut remote astro...huhu...saksikan!!!!






6 comments:

ADEEYA said...

alahaiii abang. kesian adik dengan kakak. huhuhu :/

MaMa ImAn said...

heheheeh ciutt je nengok abg .ciaaan adik..kene buli ngan abg je..p best kan ade kembar kan

bardboo said...

comelnya..biasala, budak laki memang lasak sikit kan..

HappyIrfa said...

bagus gitu..kalau marah pun tetap guna perkataan yg elok.

loveAim@organiser said...

Akupon tak paham sangat

Anonymous said...

good girl face down bum up, let me take down your pants, then your sweet knickers or pull ups then cum in your sweet tight bum