Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

04 July 2011

YEAYYY!!!! TEMPAT KE-6!!!!!!

Hai semua....
Just nak share...
hari tu buat pertama kali nya ummi hantar gambar 3R masuk contest...
Contest tu bersempena Hari Bapa..
Dianjurkan oleh The Little One Boutique di laman sosial Facebook....

Sebenarnya ummi tak tau pon pasal contest ni...
dan tak pernah ada keinginan nak turut serta dalam apa-apa contest sekalipon...

Ini semua gara-gara Adek Zila....
Dia lah yang beriya-iya benar suruh ummi hantar gambar 3R....
hehehe...siap meset2 kat henpon lagi....

Pertandingan tu bersempena Hari Bapa
dan bertemakan Daddy & I

Hmmm ummi pon dok korek2 la cari gambar2 3R dengan walid...
Untuk pertandingan kan, so kena la carik gambar yg molek2 sket...

Carik punye carik...
hanya satu gambar ni je yang ummi jumpe...


Gambar 3R dan walid ada banyak sebenarnya,
tapi semuanya ummi save kat dalam lappy....
Sewaktu ummi nak submit gambar ni, ummi kat opis...
dan tarikh tutup penghantaran borang & gambar dh nak tutup...
So ummi hantar je la gambar tu...
Dengan tak edit tak ape, main hantar je....

Huhu...
gambar tu snap pakai BlackBerry je...
tu yang tak berapa clear...
Lokasi nye pon kat depan pintu lif rumah...
Sambil menunggu pintu lif terbukak tu la ummi amik gambar dorang...
tu yang lampu CCTV pon masuk sekali tuh...huhu

Pertandingan tu berdasarkan undian LIKE tertinggi...
ini bermakna, pemenang dipilih berdasarkan LIKE terbanyak...
Hmmm...
Ummi tak pandai la nak paksa2 orang suruh vote
jauh sekali nak PM orang suruh vote..
nak exchange vote jauh sekali

Bagi ummi, tak payah la nak paksa2 orang suruh vote...
Biar la orang ramai vote gambar2 yang dorang betul2 suka....
Lagipon takmo la nanti orang cakap nak sangat menang...

Banyak jugak gambar2 yang ummi LIKE dlm pertandingan tu...
Mana2 gambar yang comel & unik, ummi akan LIKE dorang..
Tapi dalam banyak2 gambar, ummi suka dengan gambar yang ni...


Hehehe...cute kan???
Comel gambar dia....kelakar pon ada...

Alhamdulillah...
Gambar 3R & walid tu dapat tempat ke-6 daripada 177 penyertaan...
Gambar 3R dapat 144 undian LIKE...



Hahaha...Ok la tuh....
Alaaa sebenarnya bukan nak menang sangat pon...
sekadar nak memeriahkan suasana je.....

Hadiahnya berupa voucher dari The Little One Boutique...
sehingga ke saat ini, ummi tak guna pon lagi voucher tu...

Tahniah kepada semua pemenang...
Dan terima kasih kepada semua yang vote 3R...
Hihihi....







No comments: