Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

29 July 2011

SI TONCET BERBAJU KURUNG

Ehhhh...
Tak sangka plak hari raya dah nak dekat kan....
Agaknya ummi tak terasa sebab masa raya tahun lepas ummi dalam pantang kot...
Sebab tu la tahun ni tiba-tiba rasa ehhh dah nak raya????
hehe....

Hari tu masa main-main facebook...
ummi terpandang la baju kurung yang cute ni....
baju kurung pink polkadot....
geram plak ummi tengok!!!!

Ummi pon beli la utk anak dara dua orang tu....



Hehehe...
sebenarnya saje je beli suka-suka...
Sebab dorang lom pernah pakai baju kurung....



Alahai...
ni yang buat ummi tak sabar nak tunggu raya ni....
hehehe....


7 comments:

Lulu Caldina said...

cutenya :)

selamat menyambut ramadan..

aEn+aReaL=Ryan said...

uish....geram tul tgk gegirl 2 org nie..cute sgt sgt sgt..hihi :)

Slmt Myambut Ramadhan.

Huszaini said...

comel comel comel!! si boy sama dgn daddy yer! hehehe

Anonymous said...

eh2..br prasan..ank dara dua org 2 pkai bj polka dot sma cam umi nyer..juz kaler je ln..yg si truna plak sma cam walid die..hehe..

en.doktor & cik dietitian said...

salam..ummi comelnye si cilik bertige nih..geramnyee..

kemboja said...

comelnya.. teringin nak ada baby kembar girl seiras..hehe tp bersyukur la kan ada juga baby twin lelaki dan perempuan.. hehe

Anonymous said...

Salam Linda...