Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

05 July 2011

MAAF YE...KAMI PERLUKAN 3 BABY CHAIR

Huhuhu...
maaf ye tokey-tokey kedai makan sekalian....
Setiapkali kami sekeluarga ke kedai anda,
Kami perlukan 3 buah kerusi bayi atau baby chair...

Hmmm...
kekadang jadi satu masalah pulak...
Especially bila kedai yg kami pergi tu tak menyediakan baby chair yang banyak..

Bila keadaan seperti tu berlaku...
Inilah yang terjadi pada anak-anak ummi....
kwang...kwang...kwang...


******************************************************************
3R ni plak sekarang ni bukan main demand...
Kalau makan kat luar takmo riba...
nak duduk sendiri.....











Hehehe...
Maaf lah ye...
Bila makan kat luar, kami perlukan 3 baby chair...
Huhu...
Tata...kita jumpa lagi....

5 comments:

mama shifa said...

dah besar dah masing-masing
mama shifa lebih suka riba sebab kadang2 baby chair tu terlalu kotor

Huszaini said...

Auni Auni Auni sekarang nih kalau dok baby chair sekejap jer bertahan.. pastu nak berdiri atas tu.. hhuhuhu...

CikNyz said...

Umi 3R..entry khas untuk Kembar 3R

http://syazny7.blogspot.com/2011/07/kembar-3-yg-mencuit-hatiku.html

inilah aku said...

best ada triplet nie.. penat menag penat kan.. tapi keletah mereka buat kita hilng penat kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehhehe takpe..sweet je