Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

15 June 2011

RUPA-RUPANYA AIR LAUT SANGAT MASIN!!!!

Hai semua....
Haritu 3R pergi mandi laut tau....
Tak jauh mana pun, kat Mersing Johor je...
Kira-kira 1 jam setengah dari JB...

Kami stay di Cemara Indah Beach Resort....

Hihihi....pertama kali 3R mandi laut....
Sangat lucu melihat gelagat masing-masing...


Yang kat bawah ni gambar ummi dan Raiyna...
Alahai...penakut air betul anak ummi ni....




Sebelum ni pernah la bawak dorg mandi pool...
Semuanya ok je, agaknya sebab kat pool tu air tak bergelombang kot....


Huhu....Raiyna agak takut sikit....
Sepanjang dalam air asyik nak kena kepit je....



Raniya dan Raiyan ok, sangat excited...
Mula-mula je la takut-takut sket...
Dah lama dok dalam air tu, habis dicepuh-cepuh nye air tu....
Bila air laut terkena kat mulut dorang, hihi kiut dorg dok jilat-jilat...


 ~selepas mandi laut~

Apa pun seronok tengok gelagat masing-masing....
Alhamdulillah, balik dari sana semuanya ok...
Ummi takut gak buatnya dorang demam ke, maklum la tak pernah berpanas macam tu kan....

Hehe pasni kite ajak walid gi mandi laut lagi ye...



1 comment:

Huszaini said...

bestnya!! sedap tak air laut tu? hehehe