Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

14 June 2011

9 BULAN DAH..KE KLINIK JOM

Alhamdulillah....
Diam tak diam, dah 9 bulan Ummi melahir dan membesarkan 3R...

Ye, 3R sekarang dah berusia 9 bulan....
Makin besar makin banyak keletah masing-masing...
Masing2 dah pandai bergaduh, dah pandai menjerit,
dah pandai memberontak, dah pandai merajuk, dah pandai jeles...

Sepertimana biasa,
setiap bulan 3R perlu ke klinik untuk pemeriksaan biasa...
9 bulan tak perlu suntikan,
hanya pemeriksaan biasa je....
Ukur berat, ukur tinggi, periksa kaki, periksa tangan,
periksa daya penglihatan, pendengaran & interview pemakanan....

Macam biasa, pagi2 lagi kami dah ke klinik kerana appointment nye jam 8 pagi...
~Raiyan tak sabor2 gi klinik jumpe kakak2 nurse yang cantik~


Nurse2 dah kenal dah...nampak je muke ummi & 3R...
EHHH SI KEMBOR TIGA DAH DATANG!!!!

~walid dan anak2 daranya~

Hmm macam biasa la...
bila sampai je kat klinik, ramai ibu-ibu yang meng interview ummi...
macamana jaga 3 baby....susah tak jaga dorg....
masa pregnant perut besar tak...bersalin macamana....

Huhuhu ummi pon kena la meramah-ramahkan diri.....


~walid dan Raniya~


~ummi dan Raiyan~


~walid dan Raiyna~

Alhamdulillah....
hasil pemeriksaan hari tu menunjukkan 3R sihat & ok...
Perkembangan fizikal mereka pon ok,
walaupun anak-anak ummi ni takde la tembam2 sangat macam baby2 lain...
takpe lah, tak debab pon takpe asalkan sihat ye nak....

Hehehe...
masa tengah dok timbang-menimbang tu...
Tetibe ummi jadi syahdu plak....
Mana taknya....
Dulu-dulu masa timbang dorang ni kecik je...
baring kat atas penimbang tu diam je tak gerak2...

Tapi sekarang!!!!
Hah tengok la gambar-gambar ni....

~Raniya~


~Raiyan~


~Raiyna~

See, kaki masing2 dah terjulur...
dah baring atas penimbang tu sebok nak berpusing la, nak menggeliat la...
Hehe...syahdu ummi tengok anak3 ummi dah besar...
Alhamdulillah.....


~pakai baju selepas dibogelkan di atas penimbang~

Ok, demikianlah cerita 3R di klinik....
Kita jumpa lagi di lain entri ye...
Wassalam....





2 comments:

Anonymous said...

mnjuiytres

Anonymous said...

don't cover her sweet little pussy baby is best