Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

27 April 2011

3R DAN WALKER BARUNYA



Hai aunty-aunty dan uncle-uncle...
3R dah naik walker tau!!!!





Hehehe..ada 5 walker semua nya...
Jom tengok gambar jom....
Kite layan gambar si kak long, Raniya dulu ye......

~ni masa first time naik walker...sangat pelik dan takut~



~sejak dah pandai merayap ngan walker ni, dah sampai ke dapur anak dara ummi ni~


~Raniya langgar walker Raiyna...sian adik terperanjat..haishh dah mcm bumper car plak~



~Raniya & Raiyan ketika Operasi Merayap & Membongkar~







Ok, sekarang kita layan gambar si abang...Raiyan pulak....
Dia ni ganas sket...
Kalu dah dok dalam walker tu, langsung tak pandang kiri kanan...
Dia main rempit je...
Habis sema benda dia rempuh....

~Raiyan dan Raiyna~



~sampai ke bilik ummi dia merayap~


~skrg ni pantang bukak pintu, laju je dia meluru~






Last sekali, layan gambar Raiyna plak ye...
Raiyna ni mula2 dulu tak suka dok dalam walker..
Duduk kejap je mula la nangis nak turun...
Tapi sekarang dah ok....dia la yang paling laju sekali...








Kondo kitorang ni tak besar mana,
so ruang untuk 3R ke hulu ke hilir dengan walker ni agak terbatas sket.
Apa lagi, ummi pon lepaskan la dorang kat sini.........



Hehehe...suka betul 3R bila ummi lepaskan kat koridor...
sampai ke lif pergi nye....

Ok la...
Itu je la entri untuk kali ni....
Tataaa....






11 comments:

nanonano said...

syoknye tgk 3bradik ni, hehehe meriah :)

dalilarahmad said...

bile 3R pakai baju big polka dots, teringat cerita nujum pak belalang..hehe..
sangat kiut bile lepaskan 3r kat koridor..

aEn+aReaL=Ryan said...

syoknyer dorang..hihi

the triplets said...

comeynyer 3R

Mama Kembar 3 said...

wahh sampai 5 walker? driver nya 3 jer, lagi dua ummi & abah bawak ker? heheheh

btw, 3R ni makin besar makin cute lah, geram!

LIND JOHARI said...

nanonano : hehe..tu la, makin besar ni makin meriah. Mana taknya, masing2 byk ragam...

LIND JOHARI said...

dalilarahmad: hahaha..HAI LAH BADAN,HAI LAH NYAWA tu eh..hihi..hehe main kat koridor tu lapang sket, kat dlm rumah sempit...

LIND JOHARI said...

ryan : hehe...lintang pukang rumah dibuatnya

LIND JOHARI said...

kak alya, kak niesa dan kak syasya : kakak2 pon comey jugak....hehe

LIND JOHARI said...

mama : hehe..yang dua tu kecik sket, untuk LESEN P. Bila masing2 dah pass, terus ummi beli kete besar sket, hehe..

ibutasneem&miftah said...

seronok ye tgk 3r bsama walker masing²....hey 3R..korang mmg best..