Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

02 March 2011

KISAH GENG TRIPLETS DI HARIAN METRO

Pagi tadi masa siap-siap nak pergi kerja,
dapat sms dari geng FB, Zila Hafirdaus yang lebih mesra aku panggil Adek..
Sms dari Adk berbunyi :
Moning kak linda..beli metro ada story pasal cabaran menjaga kembar 3

Wahhh..ye ke?
On the way nak ke opis, sempat singgah 7E beli metro..

Selak punye selak, belek punye belek...
Aiikkkk??? Ini gambar 3 Auni !!!!!



3 Auni ni memang aku kenal..
Aku mula mengenali 3 Auni ni melalui blog ayah dorg, Encik Huszaini..
Nama blognye AMRAFAHAN ...

~Auni Haziqah, Auni Naqibah dan Auni Faqihah~
(gambar ehsan dari blog AMRAFAHAN )

Hehehe syok plak baca artikel pasal  Penjagaan Kembar Tiga ni..
Lagi seronok bile tengok gambar 3 Auni tu..
Serta-merta aku bayangkan, camni la agaknye bila 3R pandai jalan nanti ek..
Bukak je blog 3 Auni ni,
rupanya ayah dorg cakap interview ni dibuat masa Geng Kembar
buat gathering aritu...
Ooo patut la dalam artikel tu ade cite pasal kembar dua jugak..
Rupa-rupanya wartawan metro interview geng2 kembar yang join
gathering aritu...

Encik Huszaini ade gak invite aku & 3R utk gathering tu..
Tapi aku tak dapat hadir..
Aku takut skit nak bawak 3R ni jalan jauh-jauh..
Bukan sebab apa, sebab dorg ni masih belum dapat
menyesuaikan diri utk tidur tanpa buai...
Alangkan pergi shopping complex The Zone yg kat sebelah rumah ni je pun,
dorang dah melalak-lalak mencari buai...
Perghh tak dapat aku bayangkan kalau aku join gathering tu,
kat area Selangor lak tu...

Hehe..sorry ye En. Huszaini, next time buat lagi ye..
Insya'Allah kalu 3R dah besar sket, kompem saya akan join!!!

~En. Huszaini & isteri serta 3 Auni~

6 comments:

Mama Kembar 3 said...

glamer auni, auni, auni ;-)

LIND JOHARI said...

haáh kan mama..next time kite wat triplets'gathering ye mama...

Huszaini said...

hihihi.. malu ai! kekeke cadangan yang baik tu! triplet gathering.. tapi cam tak ramai jer.. hehehe

LIND JOHARI said...

hehe..takpe la en. huszaini, tak ramai pon takpe...dpt kumpul 4-5 triplets pon dh ok..

Huszaini said...

Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

the triplets said...

hu hu alya niesa syasya datang mencelah...