Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

27 February 2011

AFTER A LONG BREAK..~CERITA FEBRUARI~

Hai semua...alahai mintak maaf sgt2 ye, especially to those yg sentiasa follow blog nih.. maaf sgt2 sebab tersangat lama tak update blog ni...
Aritu blog ni ada problem sket..tak boleh upload gambar, tapi sekarang dah ok dah..
Hehe dapat la ummi post banyak2 entry lepas ni...

Hmmm agak banyak jugak la special occasions di sepanjang bulan February ni..
Aku highlight sket2 je la ek...
Antaranya sambutan ulang tahun aku yg ke-30, pada 7 Feb 2011...
Wahhh best nye tahun ni...
even agak SENTAP sket gara2 telah memasuki era 30-an, tapi aku sgt happy
sebab inilah pertama kali aku celebrate birthday dengan 3R...
Tahun ni sambut ala kadar je...
Buat makan-makan sket kat rumah ngan family
& buat jamuan kecik-kecik kat opis utk kawan2...





Alhamdulillah...tercapai jugak hasrat aku untuk bergelar ibu sebelum usia 30 tahun...
Syukur sgt2..Allah hadiahkan 3R pada usia ku 29 tahun...
dan kalau ditanya apakah hadiah yg istimewa pada ulangtahun ke 30 ni?
Jawapan aku adalah.. Raniya, Raiyan dan Raiyna...


Hehe...
Terima kasih jugak kepada semua kenalan yang mengingati birthday aku..
Terima kasih yg tidak terhingga kepada mereka yang memberi ucapan & doa
sama ada di facebook, twitter, sms, phone call & secara in person..
Mudah2an Allah S.W.T qabulkan doa kalian...amin

Terima kasih jugak utk habibi...
Amboi..patut la masa hp ummi rosak aritu, habibi buat tak tau je..
Rupanya nak surprise henpon baru ye...
Mekasih ye habibi...
Ummi suka sangat!!!!!


Pada 14 February pulak...
aku & habibi sekali lagi meraikan hari istimewa kami...
Sejak bertunang sampai la berkahwin, kami tak lupa utk meraikan 14 February..
Oppsss...sorry ye, kami tak sambut Valentines Day...
Tapi tanggal 14 February 2001 tu lah tarikh keramatnya..
14 Feb 2001 tu lah, Allah mempertemukan kami...
Dah 10 tahun rupanya aku mengenali habibi...
Seperti kebiasaan, kami akan raikan anniversary perkenalan tu sama macam anniversary perkahwinan..
Sebelum-sebelum ni, kami raikan dengan makan-makan, tengok wayang & karaoke..
Tapi tahun ni kami cuma gi makan-makan je
disebabkan kehadiran 3R yang turut serta meraikan anniversary tu...

~Raniya~


~Raiyan~


~Raiyna~

Pas makan-makan, terus balik rumah...
lepak-lepak dan habiskan masa melayan kerenah 3R...




No comments: