Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

17 January 2011

MEET 'ATOK DOKTER'

13/01/2011...kitorang bawak triplets jumpe ATOK DOKTER..
Siapa Atok Dokter???
Hehe.. Dr. Tokha laaa...
Dr. Tokha ni doktor yg merawat aku dari sebelum preggy sampai la dh bersalin..
Dia lah yang 'menjaga' triplets dari dorang sema sebesar bijik sawi sampai lah ke saat-saat kelahiran ... 

Seronok betul Dr. Tokha bile nampak triplets...
mau nye tak seronok...dia lah orang pertama yang menyambut triplets sejurus keluar dari rahim aku..
Masih terbayang lagi saat mencemaskan kat dalam Operation Theatre tu, tapi Dr. Tokha tetap cool je sambil mengeluarkan satu persatu arahan kepada nurse2 tu...
Masa baby keluar, dia akan sambut dengan alunan azan..
Hihi..what a wonderful memory!!!



Terkejut dia tengok triplets..
Ayat pertama dia..EHHH DAH BESARR

Betapa cute nye apabila Dr. Tokha membahasakan dirinya sebagai ATOK DOKTER..
Banyak jugak la topik yang kitorang bualkan malam tu, semuanye tentang triplets..


(Atok Dokter with Raiyan..Walid with Raniya.. Ummi with Raiyna)



(with Atok Dokter and his assistants Seha dan Dayah)



(3R with Atok Dokter)



(Atok Dokter, Ummi & Bibik)



(Ummi & Raniya with Aunty Yan yang baik hati)







10 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

seronok kan tngk dia org ni...kiut miut+cumel2...

LiFe KaMi said...

Alhamdullilah kembar tiga,
semua cute..
begitu besar pengorbanan si ibu melahirkan sehingga tiga org sekali..
tahniah..:)

Jiey^Mien said...

Salam singgah..
Comelnya..
Tingat plak masa kami bawak anak jumpe gyne kami masa dia umo 5 months..
suka gyne tu tengok..
=)

afni+hafiz=dani said...

comel nye babies <3

Norashikin Gimin said...

Bestnya dapt kembar..ada x dokter tokha bg tips untk dptkn bby gurl ke or kembar..

UMMI 3R said...

terima kasih ladyzul...alhamdulillah

UMMI 3R said...

terima kasih...syukur Alhamdulillah

UMMI 3R said...

hai jiey mien...tu lah, Dr Tokha ni dah 'jaga' 3R sejak dorg dlm perut lagi...mmg suka dia bile tgk baby dh besar

UMMI 3R said...

terima kasih dani...Alhamdulillah

UMMI 3R said...

Alhamdulillah...tips takde la shikin...cuma teruskan rawatan & ubat-ubatan yg dia bagi je