Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

31 December 2010

YEAYYY!!! WE TURN TO 4 MOS

28 Dec 2010..3R dah 4 bulan dah..
Macam biasa lah, gi klinik untuk monthly check up..


Kali ni tak de suntikan imunisasi..just check up biasa je..
timbang-timbang..tengok2 mata..tengok2 telinga..picit2 kaki..




Alhamdulillah semua nya ok...
Kenaikan berat badan tak berapa banyak, tapi doc cakap its normal utk baby2 yg dilahirkan pre-matured..
Raniya & Raiyan ok, berat badan melepasi garisan kuning, thats mean healthy..
yellow line considered as kurang zat...
Sian Adik Raiyna, berat dia masih dalam garisan kuning tu..
Tapi doc cakap takpe, lagipun Raiyna lahir dengan berat 1.8kg, so don't expect berat dia akan naik sama macam kakak dan abang...owhhh ok doc!!



3 comments:

sumimie said...

sikembar sudah 4bulan
semoga semakin sihat dan membesar
aminnn

LIND JOHARI said...

amin..thanx sumimie

Ibu Ammar said...

ALHAMDULILLAH SUME SIHAT2....XPE WALUPUN RAIYNA STILL AT YELLOW LINE XBEERTI DIA XMEMBESAR DGN BAIK KAN...SY DOAKAN TRIPLETS SIHAT DAN CERIA YE....:)