Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

18 November 2010

HONEYMOON 2009

25th December 2009...our 6th wedding annie. Spt kelaziman, kami akn celebrate anniversary dgn vacation. Tahun ni, kitorg decide utk bercuti ke Melaka. Kami ajak semua family join sekali... Papa, Mak, Abg Jef & anak2 serta Heri & family..

Entah kenapa percutian kali ni rase lain sgt..seronok sbb ramai turut serta & of coz sbb ade Afiff, Atin, Syah & Puteri...biase lah klu ade budak2 msti meriah satu mcm. Bersempena sambutan ke 6 pkahwinan ni, kami siap design special t-shirt & special mug..on d way ke Melaka, kami pakai tshirt tu same2, sema org tengok2...lantak lah nak kutuk ke ape ke, yg penting dgn cara tu kami menzahirkan kasih syg kami setelah 6 thn bersama..

Gambar ni kat Mydin Ayer Keroh Melaka. Singgah beli barang2 utk dibawa ke Alor Gajah

( SIX YEARS OF MAGICAL MOMENTS )


( SIX YEARS OF MAGICAL MOMENTS )


Seronoknye bercuti ramai2 satu family...even occasion ni sepatutnye utk kami berdua, tp kehadiran ahli keluarga membuatkan kami merasai kebahagiaan & keseronokan yg x terkata...dgn telatah anak2 saudara, dgn kerenah abang2 yg poyo..hahaha. Tp syg, abg yg kedua, Yusri x dpt turut serta sbb dia dok kat KK Sabah..klu dia ade for sure lagi meriah...

ni lah lokasi percutian kami, A'Famosa Water World..

Selama 3 hari 2 malam, kami tido kat villa ni..


villa kami bersebelahan dengan villa yg dgunakan The Biggest Loser Asia Season 1..tp masa ni program tu dh abis..


( mandi sampai tgh malam )


Seronok tgk bdk2 mandi..sampai tgh malam..mak bapak masing2 dh x terlarang dh...alahh lgpun sesekali bkn selalu...esknye kitorg masuk waterworld plak..pepagi dh gi...lepas geram sampai ke petang..sampai naik rentong sema...


(nak gi water world)

(bersama Seniwati Sofea Ibrahim)



hahaha...msti ade yg tertanye2 knapa aku sgt gemok mase ni, actually waktu ni dh start buat hormone treatment, thats why la bdn naik...

Ape pon percutian kali ni sangat menyeronokkan..otw back to jb kami singgah byk tmpt..biase la klu dh jejak Melaka...Menara Taming Sari la, ikan bakar Muara Sg Duyong la, River Cruise la, Eye On Malaysia la & byk lg....Thanx a lot to all my family members...Biarpon penat & rentong tp kami sema happy.... Alhamdulillah

No comments: