Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

17 November 2010

BISMILLAH...

Dah lame sebenar nye menyimpan niat utk create my own blog.. Alhamdulillah 17/11/2010 bersempena Eid Adha, i'm officially get it..sebenar nye tujuan aku buat blog ni adalah untuk menginterpretasikan luahan kasih syg aku terhadap anak2 ku...bermula dari sebelum kewujudan mereka sehingga lah Allah menganugerahkan mereka buat aku & suami...

Maka bermula lah...THE CHRONICLE LIFE OF TRIPLE R.. Raniya, Raiyan & Raiyna

2 comments:

sumimie said...

Salam kenal
hari ni nak berkenalan dgn si triplet so baca dari permulaan

Anonymous said...

hai, salam perkenalan... roughly tgk blog triplets story rasa cam menarik lak... yelah nak tau mcm penantian 6yrs TTC become true... Ya allah KAU mmg berkuasa & menjanjikan yg terbaik buat umat2 MU... Hopefully my dreams to preggy become true too