Raniya...Raiyan...Raiyna

Raniya...Raiyan...Raiyna

18 November 2010

4 MOS PREGGY

Dah start MENGIDAM....nak mkn nasi kandar.. kalu dpt original nasi kandar from Penang waduhhh heaven nye...tp kt jb ni mane nak cari nasi kandar yg betul2 pure kan...kalu ade pon ala2 masakan kedai mamak je.. akhirnye dapat gak la merasa nasi kandar kt depan Johor Specialist tu...mkn sikit je pastu dh x mau... huh mase nak dulu punye la tak bole tahan, tp bile dh dapat...jamah skit je. Ngengade tol..

~tgh selsema..tpaksa pakai face mask sbb mase ni tgh hot virus H1N1~


~aku post gambo ni sbb terkenangkan Allahyarham Nasir (baju biru)..mase ni dia belanja team KIK Jbt Kew lunch kat Paragon Hotel...dia antara org yg happy bile tau aku peknen...sejak aku peknen dia dh tak panggil aku LINDA tapi dia panggil UMMI....selalu sgt dia nyakat aku mase peknen ni... kenangan terindah bersama arwah...alfatihah~



~hehe..first time dtg opis dengan maternity wear...baru 4 bulan kain baju kurung sema dh x muat~


~kembang semangkok~





~yg ni plak mase kena attack early contraction...ayoo baru 4 bulan suda rase sakit.. tp doc ckp itu normal utk triplets pregnancy...satu hari suntuk dok dlm wad ni...doc bg injection utk kurangkan sakit contraction... mc lagi 2 hari..hahaha~









yg kat bawah ni sema gambar2 mase holiday ke melaka. Kebetulan my office buat family day kat Wonderland Ayer Keroh Melaka...so aku join skali

~kat Wonderland Melaka...x berani nak mandi lagipun cuaca panas sgt..so lepak je lah~ 





~hehe..dapat "hadiah" mase kat Wonderland sewaktu bersame rombongan Fmly Day Jabatan Kewangan.. kaki tersadong kat bendul simen...nsb baik ade boss tolong angkat...hahaha~





No comments: